03 425 71 25  |     info@finera.si


O NAS

1.3.2021 je minilo 30 let od kar skrbimo za vaše računovodske izkaze in dober spanec. Začetnica dejavnosti je Zdenka Dražnik, ki je postopno v posel vpeljala tudi obe hčeri. Počasi smo zrasli v družinsko podjetje. Leta 2007 smo svoje delovanje razširili na področje davčnega in pravnega svetovanja. Po letu 2010 pa nas je naravni razvoj pripeljal do tega, da smo strankam začeli zagotavljati tudi finančno računovodske storitve, kot so podpora pri pridobivanju financiranja na bankah in priprava poslovnih načrtov.

Dejavnost opravlja 6 oseb, skupaj z našimi pogodbenimi sodelavci, s katerimi se povezujemo za vse večje projekte, da smo v vseh primerih zanesljiv partner za naše stranke. Vsi naši zaposleni so strokovno visoko usposobljeni in hkrati s posluhom za stranke. Direktorica družbe Finera d.o.o. je v preteklosti pridobila licenco za pooblaščenega revizorja in tudi licenco za vodje računovodskih servisov pri GZS in je trenutno članica upravnega odbora Zbornice računovodskih servisov pri GZS. Vodja davčnega svetovanja je v letu 2016 zaključila magistrski študij davčnega prava, leta 2019 pa pridobila licenco preizkušenega davčnika pri Slovenskem inštitutu za revizijo, kjer je tudi članica odbora sekcije preizkušenih davčnikov.

Strankam nudimo storitve tudi v angleškem, nemškem, francoskem, hrvaškem in srbskem jeziku. Vodja računovodstva ima izkušnje z delom in vodenjem mednarodne revizijske družbe, vodja davčnega oddelka pa je dolga leta delala in opravljala vodstvene funkcije v mednarodni davčno svetovalni družbi.

Zunanji sodelavci so priznani davčni svetovalci, pravni svetovalci, odvetniki in finančni svetovalci. Naš moto je, da mora stranka pri nas vedno dobiti najboljšo storitev in optimalne nasvete. Stranki nudimo širok nabor storitev, tako da lahko na enem mestu dobijo praktično vse. Zgolj zadovoljna stranka je namreč naša najboljša referenca.

Vključeni smo tudi v franšizno skupino SIMIč & PARTNERJI Ljubljana.

 

w-video

Ne veste kam? Pošljite vprašanje ali povpraševanje in našli boste prave odgovore.